preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 

Dragi roditelji!

Sva pitanja na koja želite odgovor ravnateljice naše škole pošaljite na službenu adresu škole: 

os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr

Ako želite kontaktirati administratora škole za CARNnet,  pošaljite svoje upite na adresu sandra.basic-kantolic1@skole.hr.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji i svim prijedlozima


BRIGA ZA MENTALNO ZDRAVLJE

Mali vodič kroz velike promjene
Priloženi dokumenti:
Mali vodic kroz velike promjene.pdf


ZDRAVLJE MLADIH

ZDRAVLJE MLADIH Priručnik Zagreb za zdravlje mladih - za web FINAL

Za mobilne uređaje kliknuti na Continue to Publication/Nastavite s objavljivanjem


BROŠURA ZA RODITELJE

 

OBRASCI ZAHTJEVA UČITELJSKOM VIJEĆU

Prema članku 76., stavak 1. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN, 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14.), učenik ili roditelj koji nije zadovoljan zaključenom ocjenom iz pojedinog nastavnog predmeta ima pravo u roku od dva dana od završetka nastavne godine podnijeti zahtjev učiteljskom/nastavničkom vijeću radi polaganja ispita pred povjerenstvom.

Prema članku 76., stavak 7. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN, 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14.), učenik ili roditelj koji nije zadovoljan ocjenom iz vladanja može u roku od dva dana podnijeti zahtjev učiteljskom/nastavničkom vijeću radi preispitivanja ocjene. Odluka o ocjeni iz vladanja učiteljskog/nastavničkog vijeća je konačna.

Obrasce zahtjeva radi polaganja ispita pred povjerenstvom i radi preispitivanja ocjene iz vladanja možete preuzeti.

Ispunjeni i potpisani zahtjevi predaju se u tajništvo Škole i razrednicima, a po održanoj sjednici Učiteljskog vijeća, podnositelja zahtjeva, Škola će obavijestiti o ishodu.


OBRASCI ZAMOLBI UČITELJSKOM VIJEĆU

Obrasce zamobi za upis u našu Školu i prvi razred izvan upisnog područja, ispisivanja s nastave izbornog predmeta i djelomičnog ili potpunog oslobađanja nastave TZK-a možete preuzeti.

Ispunjene i potpisane zamolbe predaju se u tajništvo Škole, a po održanoj sjednici Učiteljskog vijeća, podnositelja zamolbe Škola će obavijestiti o ishodu.


Izricanje pedagoških mjera

Poštovani učenici i roditelji,

Dijelimo Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera (NN, 94/2015) i okvirnu tablicu izračuna neopravdanih izostanaka s nastave koji su jedan od kriterija izricanja pedagoških mjera.

Učiteljsko vijeće OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju