preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 > NASLOVNICA
Vijesti

ISPIS PRIJAVNICA - UPISI U SREDNJE ŠKOLE

Autor: Melita Haluga, 6. 7. 2021.

Poštovani učenici i roditelji,

U srijedu, 7. srpnja 2021. godine u 12.00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata i od tog trenutka moguć je ispis prijavnica. Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 9. srpnja 2021. godine u 12.00 sati, koji će zaprimanje prijavnice označiti u sustavu.

VAŽNO: Pravovremena dostava i zaprimanje prijavnica, uvjet su za upis učenika u srednju školu u ljetnom upisnom roku.

Stoga Vas obavještavamo da;

Ove školske godine, učenici mogu sami dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz  sustava NISpuSŠ. Ispisanu i vlastoručno potpisanu prijavnicu od strane roditelja/skrbnika i učenika, možete dostaviti razredniku osobno u školu u terminima koji su navedeni u nastavku ili elektroničkim putem (slika ili skenirana potpisana prijavnica) do krajnjeg roka zaprimanja prijavnica 9. srpnja 2021.godine u 12.00 sati.

Važno: Potpisanu prijavnicu elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik s elektroničke adrese koja je za kontakt roditelja/skrbnika navedena u e Dnevniku. Ako je roditelj/skrbnik poslao potpisanu prijavnicu s elektroničke adrese koja nije navedena za kontakt u e Dnevniku, radi provjere kontaktirat ćemo Vas telefonski. Ako nemate mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu, popunjenu prijavnicu ispisat će razrednici, a roditelje i učenike molimo da osobno dođu u školu i vlastoručno potpišu prijavnicu u terminima:

Srijeda, 7. srpnja, od 14,00 - 17,00 sati
Četvrtak, 8. srpnja, od 8,00 - 12,00 sati  i 16,00 - 17,00 sati
Petak, 9. srpnja, od 8,00 - 12,00 sati  

Ispis, zaprimanje i potpisivanje prijavnica odvijat će se u zbornici Škole prema navedenom rasporedu, uz poštivanje važećih epidemiološkim mjera (dezinficiranje ruku, nošenje maske i po mogućnosti uporaba vlastite kemijske olovke). Stoga, molimo roditelje i učenike da poštuju raspored i u vrijeme od 7. - 9. srpnja 2021. godine budu dostupni, bilo telefonski ili osobno, kako bi potpisivanje i zaprimanje prijavnica proteklo u zadanim rokovima.

Unaprijed zahvaljujemo i čestitamo učenicima na upisu u željene škole

Razrednici osmih razreda i ravnateljica




Upisi u srednju 2019./2020.
RASPORED ULASKA U ŠKOLU

RASPORED TRAJANJA SATI

RASPORED PREHRANE

KALENDAR ŠKOLE 2021./2022.
e-Dnevnik
PODRŠKA NA DLANU
VODIČ KROZ VELIKE PROMJENE

Priloženi dokumenti:
Mali vodic kroz velike promjene.pdf

Protiv govora mržnje
POPIS UDŽBENIKA ZA POVRAT

POPIS UDŽBENIKA

Internetom protiv ...
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju