preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 > NASLOVNICA
Vijesti

DRŽAVNO NATJECANJE U DEBATI

Autor: SANJA HRVOJEVIĆ, 27. 5. 2021.

Na Državnom natjecanju u debati koje se održalo 13. - 15. svibnja preko Zoom platforme, naše učenice, članice tima SSK2,  Marta Livačić,7.a, Antea Peršec, 7.a i Tonka Šinko, 7.a, postigle su izvrstan uspjeh i osvojile nakon finalne debate odlično, 2. mjesto.

Kroz četiri neeliminacijska kola, naše učenice u konkurenciji 14 osnovnoškolskih ekipa ostvarile su tri pobjede i plasirale se u polufinale natjecanja. Nakon pobjede u polufinalnoj debati, naše učenice, nažalost, izgubile su finalnu debatu, ali mogu biti ponosne i zadovoljne postignutim.

Također, Marta Livačić osvojila je četvrto mjesto kao individualna govornica na državnom natjecanju.

Kako su Antea, Marta i Tonka učenice sedmog razreda i bave se debatom s prekidima tek dvije godine, vjerujemo da su pred njima još brojni debatni izazovi i pobjede koje će ostvariti svojim discipliniranim i sistematičnim pristupom u bavljenju debatom i svime što ide uz pripreme za debatne turnire.

Usprkos svim preprekama i neuobičajenim uvjetima online održavanja turnira, bila je ovo zanimljiva i uspješna debatna sezona. Stoga još jednom velika čestitka našem timu SSK2 i zahvala svim ostalim učenicima, članovima timova SSK1 (Laura Begić i Mia Mijatović, 8.b, Eva Durmiš, 6.b) i SSK3 (Matej Prosinečki i Sven William Linn, 8.c i Vid Frajman, 8.d) koji su redovno dolazili na Zoom sastanke debatnog kluba i predstavljali našu školu na debatnim turnirima.

Voditeljice školskog debatnog kluba SSK

Dunja Nikolić Šimić i Sanja Hrvojević

 
Upisi u srednju 2019./2020.
RASPORED ULASKA U ŠKOLU

RASPORED TRAJANJA SATI

RASPORED PREHRANE

KALENDAR ŠKOLE 2021./2022.
e-Dnevnik
PODRŠKA NA DLANU
VODIČ KROZ VELIKE PROMJENE

Priloženi dokumenti:
Mali vodic kroz velike promjene.pdf

Protiv govora mržnje
POPIS UDŽBENIKA ZA POVRAT

POPIS UDŽBENIKA

Internetom protiv ...
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju