preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 > NASLOVNICA
Vijesti

MEĐUNARODNI DEBATNI TURNIR

Autor: SANJA HRVOJEVIĆ, 10. 4. 2021.

Subota, 10. travnja, bila je uzbudljiva i zanimljiva za naše učenike Lauru Begić i Miju Mijatović, 8.b, Svena Williama Linna, 8.a, Vida Frajmana, 8.d, Evu Kocman, 7.a i Evu Durmiš, 6.b zbog sudjelovanja na međunarodnom turniru Junior Karl Popper international debate tournament preko aplikacije Zoom.

Turnir je organizirala slovenska udruga Za in proti, Zavod za kulturu dijaloga, a sudjelovali su učenici iz država: Slovenija, Hrvatska, Italija, Katar, UAE (Dubai), Njemačka i Srbija. Debatiralo se na engleskom jeziku na unaprijed pripremljenu tezu u tri kola.

Kako su naši učenici debatirali sa starijim učenicima devetogodišnjih osnovnih škola i učenicima koji se školuju na engleskom jeziku, hrabro su se nosili sa svim izazovima debate na stranom jeziku.

Također pohvaljujemo naše učenice Anteu Peršec, Martu Livačić i Tonku Šinko, 7.a,  koje su nakon Međužupanijskog natjecanja u debati u ožujku, pozvane na državno natjecanje u svibnju.

Voditeljice školskog debatnog kluba SSK

Dunja Nikolić Šimić i Sanja Hrvojević

(Slika preuzeta 10. travnja s https://zainproti.si/international-junior-tournament-motions-schedule/)
Upisi u srednju 2019./2020.
RASPORED ULASKA U ŠKOLU

RASPORED TRAJANJA SATI

RASPORED PREHRANE

KALENDAR ŠKOLE 2021./2022.
e-Dnevnik
PODRŠKA NA DLANU
VODIČ KROZ VELIKE PROMJENE

Priloženi dokumenti:
Mali vodic kroz velike promjene.pdf

Protiv govora mržnje
POPIS UDŽBENIKA ZA POVRAT

POPIS UDŽBENIKA

Internetom protiv ...
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju