preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 > NASLOVNICA
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA PETIH I SEDMIH RAZREDA

Autor: Melita Haluga, 23. 10. 2020.

TABLETI ZA UČENIKE 5. I 7. RAZREDA
Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu projekta Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme Škola za život sufinanciranog u okviru Europskog socijalnog fonda nabavilo je tablete petih i sedmih razreda u školskoj godini 2020./2021.
Učenici 5.-ih i 7.-ih razreda dobit će na korištenje svaki svoj uređaj.

OBVEZE UČENIKA - Nakon preuzimanja tableta učenici su dužni odgovorno se odnositi prema dobivenom uređaju.

OBVEZE RODITELJA - Roditelji se potpisom dokumenta za preuzimanje obvezuju nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, uništenja ili oštećenja tableta te na vraćanje tableta po ispisu iz škole ili po završetku osnovnoškolskog obrazovanja.

SADRŽAJ KUTIJE - Na svakoj kutiji s prednje strane stoji ime i prezime učenika, razred i serijski broj tableta koji je različit za svakog učenika. Unutar kutije nalazi se tablet , punjač (USB-C), upute za korištenje .
Napomena: kutija i sav sadržaj kutije mora biti vraćen prilikom vraćanja tableta ! Tableti su vezani uz ime i prezime učenika tj. uz njihove AAI@EduHr elektroničke identitete. Pristup bez naplate omogućen je internetskim stranicama s obrazovnim sadržajem izdavačkih kuća koje sudjeluju u obrazovnoj reformi.
 

SKOČNE OBAVIJESTI (PROMDM) - Prilikom uključivanja tableta i spajanja na internet tablet se sinkronizira sa sustavom ProMDM te ćete možda dobiti određene skočne poruke vezane uz ProMDM ili aplikacije koje koristite.
 

REVERS TABLETA - Popunjeni i potpisani revesr potrebno vratiti razrednici/razredniku u što kraćem roku.
 

SERVIS TABLETA - U jamstvenoj izjavi možete vidjeti što sve pokriva jamstvo. Jamstveni rok je 24 mjeseca. U slučaju da je do kvara došlo vašom greškom troškove slanja, popravka i povrata tableta sa servisa snose roditelji. Tablete ne šaljete vi na servis nego se morate obratiti administratoru tableta u školi na e-mail adresu: carla.gajsak@skole.hr s detaljnim opisom kvara/problema i ako je potrebno s fotografijom. Prilikom slanja e-maila navedite ime i prezime, AAI@EduHr elektronički identitet te serijski broj tableta.

E-mail za sve upite vezano uz tablete je carla.gajsak @skole.hr . S obzirom na veliki broj tableta, na sve vaše upite ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Upisi u srednju 2019./2020.
RASPORED ULASKA U ŠKOLU

RASPORED TRAJANJA SATI

RASPORED PREHRANE

KALENDAR ŠKOLE 2021./2022.
e-Dnevnik
PODRŠKA NA DLANU
VODIČ KROZ VELIKE PROMJENE

Priloženi dokumenti:
Mali vodic kroz velike promjene.pdf

Protiv govora mržnje
POPIS UDŽBENIKA ZA POVRAT

POPIS UDŽBENIKA

Internetom protiv ...
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju