preskoči na sadržaj

Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb

 > NASLOVNICA
Vijesti

PROGRAMIRANJE U SSK

Autor: Zlatko Augustinović, 14. 6. 2018.

Grupa programera u našoj školi je i ove godine postigla odlične rezultate na natjecanjima. Kao i prošle godine dva učenika su se posebno istakla.

To su učenici 6.b. razreda: Frane Baletić i Luka Martinić

Oni su ove godine uz veliki rad savladali oba programska jezika i vrlo lako ostvarili plasman na državo natjecanje u obje kategorije.

Kategorija šestih razreda je ove godine bila izuzetno jaka, što govori i podatak o vrlo izjednačenim brojem bodova na županijskom natjecanju. Zbog toga su organizatori morali iznimno povećati broj sudionika.

Na državnom natjecanju nije bilo lako. Zadaci su bili teški i vremenski vrlo zahtijevni. No, to je još jedna „škola“ za buduće nastupe. Rezultatski nisu zakazali, a Frane je uspio osvojiti jednu srebrnu medalju.

Nakon natjecanja Frane i Luka su shvatili da ima još prostora za napredovanje, što im od srca želi u novoj školskoj godini njihov mentor Zlatko Augustinović.

rezultati natjecanja pod [više]

 

REZULTATI:

Frane Baletić:
   LOGO:
      3. mjesto na županijskom
      2. mjesto na državnom
   Python:
      2. mjesto na županijskom
      5. mjesto na državnom

Luka Martinić:
LOGO:
      1. mjesto na županijskom
      7. mjesto na državnom
   Python:
      1. mjesto na županijskom
      7. mjesto na državnom
CMS za škole logo
Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Zagreb / Bogišićeva 13, HR-10000 Zagreb / os-sskranjcevic-zg.skole.hr / os-sskranjcevic-zg@os-sskranjcevic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju